Ukoliko ste neodlučni da li poći na more ili planinu Cetinje je prava destinacija za vas jer se nalazite u zlatnoj sredini. More je udaljeno od vas nešto više od pola sata, a nacionalni park Lovćen dvadesetak minuta.

Cetinje je istorijska i kulturna prestonica Crne Gore. U samom gradu možete posjetiti Cetinjski manastir i Muzej kralja Nikole koji je sve atraktivniji za turiste. Na Cetinju se nalazi osnovna škola Petar II Petrović Njegoš osnovana 1834. godine, Fakultet likovnih umjetnosti, Fakultet dramskih umjetnosti i Muzička akademija.

Sve više pažnju privlači i Lipska pećina koja je udaljena pet kilometara od grada i idealno je mjesto za posjete tokom ljetnjih mjeseci. Ovo je jedinstvena atrakcija u našoj zemlji i od 2015. godine je otvorena za posjetioce. Obilzak pećine upotpuniće obučeni vodiči koji će vas sprovesti i informisati o ovom komadu netaknute prirode.

Cetinje je idealna lokacija za sve ljubitelje prirode, odlično je povezano s Podgoricom i primorjem a u našoj ponudi ćete naći tri izvanredne vile ako se odlučite da boravite baš u ovom gradu. Vile su odličan izbor za sve koji žele više privatnosti i komfora. Za sve ljubitelje luksuza mi smo prava adresa jer nudimo vrhunski smještaj za vaš savršen odmor u Crnoj Gori.