Tivat je jedna od manjih crnogorskih opština ali istovremeno i jedna od najrazvijenih. Mogao bi se opisati kao grad koji spaja tradicionalno i moderno i koji je uspio da napravi savršen sklad starog i novog.

Prije nego se uputite ka luksuznoj marini Porto Montenegro, napravite sebi ugođaj na tivatskom šetalištu, čuvenim Pinama. Ovdje vam nije potrebno društvo. Kafa, pogled na plavetnilo mora i neba, lagana muzika koja se čuje iz gradskih barova nanizanih duž čitavog šetališta biće najbolje društvo u kojem se možete naći toga dana. Lokalno stanovništvo sigurno će vas posavjetovati gdje možete probati, kako kažu omiljeni dezert Tivćana – krempitu.

Od šetališta dalje nastavljate ka najluksuznijem djelu grada, marini Porto Montenegro. Ovdje ćete vidjeti mnoštvo jahti dizajniranih za različite namjene. Brojni kafići i restorani osim mediteranske, nude vam i meksičku, kinesku i italijansku hranu. Ljubitelji šopinga ovdje će pronaći butike popularnih brendova, poput Diora, Balmaina, Liu Jo i ostalih.

Da ne skrećemo s teme i nastavimo u “luksuznom” duhu, Crna Gora ima dosta luksuznih vila za izdavanje širom zemlje, a za vas koji ste se odlučili doći u Tivat imamo na raspolaganju četiri vile idealne za odmor za porodicom ili društvom. Tivatske vile možete pronaći na našem sajtu sa svim neophodnim detaljima koji će olakšati vaš izbor. Zato iznajmte svoju luksuznu vilu već danas!