Ako ste već bili ili tek planirate posjetu Crnoj Gori ovo je mjesto koje će vam ostaviti neizbrisiv trag u sjećanju. Sveti Stefan - simbol luksuza, prestiža i veličanstvene prirode koja izgleda kao kada se slikar poigra sa najljepšim bojama na platnu.

Sveti Stefan je udaljen od Budve devet kilometara i zasigurno je jedno od najneobičnijih mjesta crnogorske obale. Prema legendi ovo naselje je nastalo nakon turske opsade Kotora i dugo vremena je služilo za odbranu od brojnih osvajača čemu svjedoče puškarnice i topovi na njegovim bedemima. Ovo naselje pravi odličan spoj mora, kamena i palmi kao cjeline koja je stvorena za uživanje u mediteranskim čarima. Plaža Sveti Stefan svrstana je u 100 top plaža u svijetu kako je objavio britanski časopis Bičatlas. Prema ovoj listi Sveti Stefan se našao na 31. mjestu.

Nedaleko od poluostrva su i najpoznatije plaže u Crnoj Gori Miločer i Kraljičina plaža koja važi za najljepšu plažu ne samo naše zemlje već i cijelog Mediterana. Dodatnu promociju ovom ekskluzivnom ljetovalištu napravile su i svjetski poznate ličnosti koje su ga izabrale kao svoje mjesto za odmor. Među nekima od njih su: Sofija Loren, Elizabet Tejlor, Silvester Stalone i drugi.

Ukoliko se nađete u Budvi nećete preskočiti obilazak Svetog Stefana. Crna Gora ima široku ponudu vila za iznajmljivanje a ako želite da obiđete baš Sveti Stefan u našem portfoliju nalaze se vile koje su na odličnim lokacijma odakle lako stižete do svih atrakcija.

Zato nas kontaktirajte i iznajmite svoju luksuznu vilu bez čekanja!