Ako planirate odmor koji će ostati duboko urezan u vašem sjećanju onda je Crna Gora savršena destinacija za vas. Bogata istorija, spektakularne obale i gordi planinski vijenci obećavaju luksuzan odmor u Crnoj Gori. Naša prelijepa zemlja nudi vam mnoštvo atraktivnih destinacija na kojima možete iznajmiti vile različitih struktura. Pronaći ćete luksuzne vile, vile sa bazenom i prelijepim pogledom na more ili planine. Najpopularnije destinacije za luksuzni smještaj u Crnoj Gori su svakako Budva, Tivat, Kotor i Herceg Novi.

Za sve koji žele zabavu i živahnu gradsku atmosferu preporučujemo Budvu. U Budvi ćete pronaći brojne luksuzne vile sa bazenom, smještene na najljepšim lokacijama sa kojih se pruža veličanstven pogled na Budvansku rivijeru. Na našem sajtu možete pronaći vile koje se nalaze u budvanskim naseljima: Lapčići, Pobori, Stanišići, kao i u Petrovcu, Buljarici i Starom gradu. Sve detalje o njima ćete pronaći na linku:https://www.rentvillas.me/me/villas/budva/.  

Manje poznata, no ništa manje značajna činjenica jeste da Budva osim svojih lijepih plaža ima podvodni park smješten u okolini ostrva Sveti Nikola. Ovo je idealno mjesto za ronioce i sve koji vole da istražuju morski svijet.

Jedna od najprivlačnijih destinacija za luksuzne vile u Crnoj Gori svakako je Tivat. On je prva asocijacija za sve ljubitelje luksuza. Luksuz ovog grada ne čine samo vile, ekskluzivni restorani, marina Porto Montenegro, njegov najveći “luksuz” zapravo je priroda i sva njena ljepota. Tivat je mnogo više od luksuznog odmora, on nudi gostima razne aktivnosti i rekreaciju. Ovdje možete uživati u plivanju, jedrenju, ronjenju, vožnji bicikla ili bilo kojoj aktivnosti u skladu sa vašim željama. Takođe, ukoliko želite savršen izlet u prirodi možete posjetiti prirodni rezervat i stanište ptica Tivatsku Solilu. Tivat je zbog velikog izbora luksuznog smještaja, privlačan poznatim ličnostima jer ovakva vrsta smještaja pruža visok nivo privatnosti, što je upravo ono što njima treba. O ovim vilama informišite se na sajtu:https://www.rentvillas.me/me/villas/tivat/.  

Kotor sa svojim zidinama i prelijepom lukom čini još jednu atraktivnu destinaciju za iznajmljivanje vila u Crnoj Gori. Ovdje se spajaju tradicija, kultura, istorija sa modernim komforom. Za sve goste koji žele autentično iskustvo putovanja, prelijepe poglede na Bokokotorski zaliv i miran odmor Kotor je prva preporuka.

Ako želite luksuzni odmor sa porodicom u Crnoj Gori onda vaš izbor treba da bude Herceg Novi. Ovaj grad poznat je po mimozi i velikom broju sunčanih dana tokom godine. Herceg Novi je savršen za one koji opuštanje pronalaze u miru i tišini. On je sigurno i prijatno okruženje i ima manje gužve od pojedinih turističkih gradova. Mnoga mjesta u gradu lako su dostpuna za šetnje i obilaske s djecom, tako da vam Herceg Novi garantuje kvalitetan porodični odmor.

Iznajmite luksuznu vilu u Crnoj Gori i ne dozvolite da Vaša savršena destinacija čeka na Vas.