Uloga Air Montenegra kao nacionalne avio kompanije jeste da Crnu Goru promoviše kao atraktivnu turističku destinaciju, kroz što bolju avio povezanost sa ostatkom svijeta. Ove godine Air Montenegro je povećao ponudu, pa se avio saobraćaj odvijao ka Češkoj, Danskoj, Azerbejdžanu, Francuskoj, Švajcarskoj, Italiji, Njemačkoj, Poljskoj, Jermeniji, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji i Turskoj. Od početka godine zabilježen je rast u broju prevezenih putnika u poređenju sa prošlom godinom.

Kao nacionalna avio kompanija prvenstveno ima za cilj da osigura redovne, pouzdane i direktne letove ka svim evropskim metropolama, kako bi olakšao dolaske ljudima iz dijaspore, turistima, poslovnim partnerima i potencijalnim investitorima. Air Montenegro je zapravo crnogorski prozor u svijet, i istovremeno most koji “svijet” treba da privuče i dovede kod nas. Ovdje značajnu ulogu imaju sezonski letovi koji se organizuju za vrijeme ljetnje turističke sezone. Crna Gora ima dva aerodroma, jedan se nalazi u Podgorici, a drugi u Tivtu, koji je ujedno i jedini aerodrom na crnogorskom primorju. Tivatski aerodrom je udaljen samo četiri kilometra od centra grada, udaljenost od Kotora je osam kilometara a od Budve 20. Blizina glavnim turističkim centrima u Crnoj Gori čini ga posebno popularnim među posjetiocima. Iako je po veličini drugi, nerijetko se dešava da premaši podgorički aerodrom po broju putnika upravo zbog sezonskih letova.

Air Montenegro konstantno radi na unapređenju svoje usluge, pa je tako za sva putovanja u periodu od 1. oktobra do 20. decembra ova kompanija pripremila specijalnu ponudu. Ova ponuda podrazumijeva povratne karte od 100€ za određene destinacije iz ponude. Cijena karata uključuje sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i prtljag za predaju do 23 kilograma. Ova specijalna ponuda važi za karte kupljene od 20. do 27. septembra. Takođe, kroz saradnje sa lokalnim turističkim agencijama i organizacijama pruža podršku razvoju lokalnih inicijativa što doprinosi obogaćivanju turističke ponude. Air Montenegro je najveća veza Crne Gore sa svijetom i privlačeći međunarodne posjetioce drži “vrata” naše zemlje otvorenim za sve koji žele da je obiđu.

Doletite kod nas i već danas iznajmite luksuznu vilu u Crnoj Gori kako biste upotpunili svoj odmor na ovoj veličanstvenoj destinaciji.